Umex Lazer

Genel itibariyle umex lazer, lazer epilasyon uygulamalarında teknolojik gelişmelerle beraber gelinen son noktalardan biridir.

Ergonomik yapısı sayesinde kolay kullanılabilirliği de birlikte getiren bu yöntem birçok açıdan diğer uygulamalarla arasında fark oluşturmuştur.

Derin Işık teknolojisi mümkün olan en kısa zamanda en kalıcı sonucu verebilmektedir. Ayrıca diğer uygulamalarda olduğu gibi istenmeyen tüylerin uzunluğu bakımından da kısıtlayıcı bir yönü bulunmamaktadır.

Umex Lazer Nedir?

İstenmeyen tüylerden kurtulma amacıyla kullanılan birçok farklı yöntem vardır. Geçmişten günümüze bu yöntemler giderek gelişmiş hem teknolojinin gelişmesi hem de zamanı daha verimli kullanma isteği ile çeşitlenmiştir.

Bu yöntemlerden biri de hem uygulayıcıya hem de müşterisine büyük kolaylık sağlayan, vakitten kazandıran Umex Lazer yöntemidir.

Umex Lazer Farklı Olarak Ne Yapar?

Cilt yüzeyine zarar vermeden, hedef aldığı kıl foliküllerini patlatan bu sistem ile diğer yöntemlerden çok daha başarılı ve kalıcı sonuçlar alınabilmektedir.

Ayrıca çok kısa tüylerde bile etkili olan umex lazer, cildin de epilasyon sonrası pürüzsüz olmasını sağlamaktadır.

Diğer epilasyon yöntem ve makinelerine oranla çok daha kısa zamanda işlem gerçekleştiren bu sistem, kullanıcıya daha fazla iş yapma, müşteriye de daha kısa zamanda istenmeyen tüylerden kurtulma olanağı sağlamaktadır. Kalıcılığı ise diğer yöntemlere nazaran çok daha fazla olarak rapor edilmiştir.

Umex Lazer Avantajları Nelerdir?

Deep Light Hybrid Alexandrite olarak da bilinen umex lazer uygulamaları, acısız ve hızlı olması ile kısa zamanda bakımına özen gösteren geniş kitlelerce kullanılmaya başlanmıştır.

  • Hareketli kol sayesinde daha verimli çalışmayı sağlar.
  • En kısa ve ince tüylerde bile etkilidir.
  • Daha kısa zamanda daha kalıcı sonuçlar elde edilir.
  • Saniyede atış sayısı çok yüksektir.
  • Seans raporlama yapabilir.
  • Diğer hava üflemeli lazer epilasyon aletlerine nazaran çok daha sessizdir.
  • Soğuk hava başlığı ve buzlanan başlığa sahip yüksek soğutma teknolojisi ile acı, ağrı ve yanık oluşmasını minimuma indirir. Hatta tamamen ortadan kaldırır.
  • Kişiye özel başlıklar kullanıldığı için son derece hijyeniktir.
  • Kullanan uzmana aynı zaman süresi içinde daha fazla iş yapma olanağı sağlar.
  • Müşterinin bu işlem için ayırmak zorunda olduğu süreyi kısaltır ve kolaylık sağlar.
  • Her mevsim uygulanabilir. Ancak yaz aylarında güneşe çıkabilme süresi uzundur.
  • Teni açık kişilerde uygulanabilir.
  • Yüz bölgesinde kullanılabilir.
  • IPL teknolojisinden farklı olarak yeni nesil bir teknolojidir.
  • Seans sayılarını azaltır.

Umex Lazer Dezavantajları Var Mıdır?

Her profesyonel epilasyon aleti gibi umex lazer kullanımı da bu işin uzmanı tarafından yapılmalıdır.

Her ne kadar diğer epilasyon makinelerinin göremediği tüylerde bile etkili olabilmesi ve hassas ciltler için bile kullanım kolaylığı sağlaması söz konusu olsa bile ehil olmayan ellerde kullanımı müşterinin sağlığı ve kullanıcının meslek şöhreti açısından büyük risk taşıyacaktır.

Bu nedenle güvenilir olmayan, kullanım ruhsatı bulunmayan yerlerde ve uzman belgesine sahip olmayan kişilere yaptırılmaması çok büyük önem taşımaktadır.

Umex Lazer’in yaz aylarında uygulanması olanaklıdır ancak güneş ışığına çıkmak için belli bir sürenin geçmesine özen gösterilmelidir. Eğer bu konuya önem verilmez ise ciltte lekeler ve alerji oluşumları söz konusu olabilir.

Deep Light (Derin Işık) Hybrid Alexandrite Teknolojisi Nedir?

Bu isim, epilasyon cihazlarında en son kullanılan teknolojiyi temsil etmektedir.

Bu teknolojide kullanılan safir kristalin özel filtrelemesi ile iki kat daha fazla enerji kullanımı sağlanarak tek atışta kıl kökü patlatılabilmekte ve uygulama çok daha çabuk sona ermektedir.

Çok kısa süre içinde çok daha fazla alanda uygulama yapılmasını sağlayan bir teknolojidir. Bu teknoloji Umex cihazı için geliştirilmiştir.

Hangi Lazer Sistemini Tercih Etmek Gerekir?

Bu tamamen cildin, kıl renk ve sertliğinin, kök sağlamlığının göz önüne alınarak verilmesi gereken bir karar olmalıdır. Sonuçla ilgili beklentiler ve olabilirliklere dikkat edilmeli, işleme ayırılabilecek zaman da iyi hesaplanmalıdır.

Ayrıca sistemin yanı sıra uygulama yapılacak yer de çok önemlidir.

Seçilen sistem hijyen olmayan yerlerde ve uzman olmayan kişiler tarafından uygulanıyorsa bundan kaçınmak ve farklı araştırmalara girmek çok daha akıllıca ve sağlıklı bir davranış olacaktır.

Bu arayışta ve umex lazer konusunda www.doreice.com sitesinden gönül rahatlığı ve güvenle yararlanabilirsiniz.

 

Call Now ButtonHemen Ara
Telegram
Whatsapp
Doreice Lazer